Beachvolleybal in Loil

Bij S.V. Loil volleybal kan je van 1 mei tot 30 september ook beachvolleyballen. Iedereen kan een veld reserveren. Leden mogen gratis gebruik maken van de velden alle andere tegen een kleine vergoeding.

Zomervolleybal in Loil

Deze zomer kan je de hele zomer lekker blijven sporten. SV Loil Volleybal organiseert elke zaterdag in de vakantie een sportochtend. Leuk voor alle kinderen uit de buurt tussen 6 en 12 jaar. Ook als je niet op volleybal zit! Iedereen is welkom en kan mee doen.

Afbeelding

S.V. Loil Volleybal beschikt over permanente beachvelden die in de zomermaanden beschikbaar is voor de leden en anderen geïnteresserden. Er zijn 2 velden beschikbaar met Funtec materiaal.

Kosten

Leden van de volleybal vereniging kunnen gratis gebruik maken van de beachvelden. Niet leden betalen een kleine vergoeding. Ook is het mogelijk een een beachvolleybal abonnement af te sluiten zo kan je ook gratis gebruik maken van de velden.

Reserveren

Reserveren van de velden is verplicht, na reserveren en bevestiging van de reservering ben je welkom op onze sportlocatie. Reserveren is op dit moment nog niet mogelijk.

Vragen en contact

Heb je vragen of wil je contact over de beachvolleybalvelden? Stuur een mail naar info@svloil-volleybal.nl of stuur een bericht via whatsapp.