Ga naar het EK beachvolleybal

Het EK Beachvolleybal komt in 2024 naar Nederland! Van 13 t/m 18 augustus zullen de beste beachvolleyballers van Europa in ons land strijden voor de felbegeerde titel. En jij kan er bij zijn.

Win kaarten 😎

We hebben iets heel leuks voor je! Want nu we twee eigen beachvolleybalvelden hebben moeten we ons ook maar eens gaan verdiepen in deze mooie sport. Daarom hebben we bij de Nevobo 2 vrijkaartjes geregeld voor de openingswedstrijd in Apeldoorn 🎉.

🗓️ De openingswedstrijd is 13 augustus van 18:00 tot 22:00.

Wil jij kans maken op deze kaarten? Dat kan als je lid bent van SV Loil Volleybal. Het enige wat je moet doen is je naam doorgeven. En het enige wat we terugverwachten is een leuke foto voor in onze nieuwsbrief en op onze website van jou op het EK. 18 mei zullen we blind 1 naam uit alle namen trekken die de 2 kaarten wint. Spannend!

Doe mee en win kaarten

Wordt vrijwilliger 💪

Wil jij het EK Beachvolleybal 2024 van heel dichtbij meemaken? Meld je dan aan als vrijwilliger bij Eventmakers! Er zijn veel verschillende functies beschikbaar.

Meld je aan als vrijwilliger

Koop kaartjes

Wil je gewoon kaartjes kopen voor het EK beachvolleybal. Dat kan natuurlijk ook. Zie daar voor hier het speelschema en koop je kaartjes.

Koop tickets voor het EK beachvolleybal