Volleybal voor iedereen

Volleybal voor jongens, meisjes, dames en heren op verschillende niveaus. Onze leden komen uit Loil, Didam, Wehl, Zevenaar en andere omliggende dorpen.

Sportspeeltuin

Kinderen van 4 t/m 6 jaar zijn één keer per maand welkom in onze sportspeeltuin. Het doel; lekker bewegen en plezier maken met een volleybaltwist.

Cool moves volleybal

Voor kinderen van 6 t/m 12 jaar is er één keer per week Cool Moves Volleybal training een leuke en speelse manier om te leren volleyballen. Eens per maand of per twee weken zijn wedstrijden.

Jeugd volleybal

Van 12 tot 18 jaar kan volleyballen bij één van onze jeugdteams. We hebben teams in alle leeftijdsgroepen.

Senioren volleybal

Daarna vanaf 18 jaar ga je naar de senioren competitie. We hebben 4 damesteam en 1 herenteam. De jeugd- en seniorenteams trainen eens per week en hebben tijdens het seizoen competitie- en bekerwedstrijden in de regio.

Recreanten volleybal

Wel fanatiek volleyballen maar niet welk weekend een wedstrijd spelen? Dat kan bij ons dames recreanten team. Lekker elke week trainen en een leuke wedstrijd als je wilt.

Doe met ons mee!

Lijkt het je leuk om te gaan volleyballen of het volleyballen weer op te pakken? Je bent van harte welkom bij één van onze teams. Meld je aan voor een proefles en we nemen zo snel mogelijk contact met je op om te kijken bij welk team je mee kan doen.

Afbeelding